Mi a Kapcsolat a Test, Elme, Szellem?

Tudtad, hogy nem TE vagy a test? Te egy szellemi lény a fizikai emberi test.

Valószínűleg arra gondolt, hogy “Mi a fenéről beszélsz?” Ha nincs velem egy ideig, vagy már tudta, hogy ez a fogalom, azt hiszed, én arról beszélek, hogy a vallás, vagy valami őrült hiedelmek. Oké, hadd magyarázzam el, képzeld el magad, mint egy ‘futó’, akkor az autó a Test, a Kormánykerék a Fejében, de a Járművezető a Lélek. Mindhárom kulcs eleme jelen kell lennie az autó fut, fut megfelelően.

Nagyon gyakran mi, emberi lények, hisz az elme minden, ami vagyunk. Valójában épp ellenkezőleg. Az elme (a gondolatok) csak a kormánykerék. Mivel, (a lélek/tudat), vagy a sofőr. Sajnos, a legtöbb esetben, a szellem általában irányítják a fejében. Nem hiszel nekem? Oké, megértem. Hagyd, hogy ez a kísérlet most.

Miért nem próbálja megállítani az elme, a gondolkodás minden gondolat 5 perc alatt? Kezdjük most…

az elme kiürítése

Volt az utolsó 5 perc? Ha igen, akkor gratulálok, mert valószínűleg már gyakorolják a meditációt, vagy el nem éri a magasabb szintű agykontroll, mint a legtöbb ember. Azok számára, akik tartott egy percig, vagy a (valószínűbb) néhány másodperc alatt, az elméd vezeti a műsort! Szóval most lehet mondani, hogy “A szellem a fejemben! Nincs különbség.” Oké, akkor figyelni, hogy újra a kérdést, “Miért nem próbálja megállítani az elme, a gondolkodás minden gondolat 5 percig?” Az eredmény az, hogy sikerült megállítani az elme, a gondolkodás egy másodpercre vagy annál hosszabb, igaz? Tehát, tudjuk, hogy nem TE vagy az elméd! Mert, valóban, kézben tartva, de (a sofőr) nem erős, vagy elég erős ahhoz, hogy bent maradjon. Az elméd rúg vissza a vezérlési mód szinte azonnal.

Mint már mondtam, az elméd vezette az autót, pedig nem is tud róla! Az elméd úgy reagál, hogy mindent, ami befolyásolja az érzelmek, úgy viselkedik, mint egy kormányt, úgy kanyarodik, a bal amikor eléri egy dudor vagy kormányozza, mikor careens le egy kőre. Hogy minden egyes reagálni a körülményektől függ nagymértékben, hogy a háttérben. Látod, mi, mint az emberi faj, minden kereskedő által a múltban, a társadalom, a kultúra, az iskolai rendszer, a kormány, a szülők, valamint az emberek körülöttünk, a tapasztalatok, a fájdalom, a boldogság, stb…ez olyan, mint a térkép, a túlélés. Meg tudok írni egy egész könyvet, csak az a baj, hogy a tudat alakul ki, hogy hogyan játszik az életünkben, de azt majd később.

Oké, most, hogy érted, amit az elme tesz, könnyű megérteni, hogy a szervezete hogyan kapcsolódik az elmét, a testet fut a fejedben! Menjünk vissza a kocsihoz példa; a kocsi, amelyre a testet, mindenféle különböző irányban, attól függően, hogy a kormány reagál a feltétele az út. Mondjuk, hogy ” te “ (a lélek/tudat), végül az ‘elme’ (a kormányt), hogy lefogy, de ha valami/valaki idegesít téged, akkor elveszti az önuralmát (a test), valamint a következő dolog, keress magadnak közelítése, a gyorskaja. Eközben, utálod magad, bűnösnek érzi magát. Lásd a képet? Látod, hogy az elméd befolyásolja a test? Egészséges táplálkozás csak egy darab a puzzle, a test, hogy valóban egészséges, az elmének, hogy egészséges is. Csak úgy a fejében, hogy nem lehet egészséges az a lélek, hogy átvegye az irányítást.

Az igazság az, hogy az egészség a közvetlen eredménye a fejében. Csak vess egy pillantást az egészségi állapot, talán a tükörben látni fogja az eredményeket, amit az elméd már a testével. Ha nem tetszik, amit látsz, te, a lélek, kell, hogy ellenőrizzék a kormány, így a kívánt eredményt. Csak amikor a lélek/tudat irányít, tudsz mindent, amit a szíved vágyait; egészség, boldogság, öröm, jólét, szerető kapcsolatok, valamint több….

Elmondok neked egy igaz történetet. Ismertem egyszer egy gyönyörű lány, aki volt túlsúlyos egész életében. Nehéz volt egy társat találni, így végül eldöntötte, hogy lefogy. Próbálta néhány fogyókúrás programok. Minden alkalommal, amikor elkezdte hullajtani a kilók, ő elvesztette a fejét, majd elindult, hogy a mértéktelen újra. Először azt hitte, hogy a testsúlycsökkentő programot, de aztán egy idő után ezek a súly veszteség/nyereség boldog-kör, valaki azt mondta neki, hogy ez mentális, nem fizikai. Akkor ment egy sorozat a hipnotikus ülések, míg végül kiderült, hogy bántalmazták, mint egy gyermek. A memória annyira fájdalmas volt, hogy teljesen le van zárva. Miután ő foglalkozott a fájdalmas emlék, rájött, hízott annak érdekében, hogy ne legyen vonzó a férfiak. Ez volt az eszméletlen módja, hogy megakadályozzák a bántalmazott az emberek.

Persze, nem mindenki visszaélt volt a gyerekkorom, de mindenkinek megvan a saját gyerekkori fájdalom, amely látványos hegek maradtak az emlékek, amelyek közül néhány tisztában vagyunk, néhányan nem. A kérdésekre kell választ (1) hogyan tudjuk meg, hogy a múlt hatással van ránk tudat alatt (2) hogyan befolyásolja a “hozzárendelés” rendszer befolyásolják életünket, s ami a legfontosabb (3) hogyan tudjuk megoldani a dolgokat, amelyek nem szolgálnak minket?”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük