Afrodiziákumok – Mítoszok, Valóság

Néha nem csak a tartozékok kiegészítők úgynevezett afrodiziákumok, hanem minden szexuális stimuláns – erotikus fotók, könyvek, videók. Így afrodiziákum olyan objektumot, amelynek íze, illata, kép vagy a hang okozhat szenvedély. A tagadhatatlan hatását fokozza a nemi vágyat, az a szerelem, vagy legalább a szimpátia, a csodálat. A Modern ember olyan, hogy depressziós, majd hangsúlyozta, a mindennapi élet pedig mennyiségű információt kap, hogy néha nem elég, nem csak magunknak, hanem a szeretteim. Akkor afrodiziákumok lehet, hogy jön a támogatás, mint a megoldás. Azonban a tudósok még nem bizonyította, hogy az egyik vagy a másik állítólagos afrodiziákum valóban elősegíti a libidót, potencia. Néhány ezek az intézkedések csak a placebo – hatás, csak azért, mert az ember meg van győződve. De orvostudomány elismeri, hogy a nemi hormonok, valamint egy pszichopata-stimulánsok valóban befolyásolja a szexuális drive vagy a tevékenység. Még akkor is, ha abbahagyja a szexuális fejlesztések hatása lehet hosszabb itt tartózkodásra, illetve egyes esetekben véglegesen. A mérsékelt alkoholfogyasztás is ösztönző hatása, de nagy dózisban, s ez gátolja a szexuális javítása, folyamatos használata impotenciát okozhat.

Az emberek azt hiszik,

De a tudomány nem tud mindent magyarázni. Mi határozza meg az a tény, hogy az emberek találkoznak a másik felét alkotják a száma környező emberek? Csak egy ajándék a sors, vagy talán csábítás művészete, vagy talán… sikeresen használt afrodiziákum? Mivel a régi idők ember úgy véli, a mítoszok, pletykák, történetek arról, hogy a csoda egyik vagy másik afrodiziákum hatása. Az emberek mindig úgy nézett ki, intézkedéseket, hogy meg fogja őrizni, a fiatalok, illetve a szexualitás – egy potencia (első említése Egyiptomi papirusz 2000-ben BC.). Gyakorlatilag minden nemzetek folklór egy szerelmi bájital “, hogy állítólag felkelti a szenvedély”. Az Ókori Rómaiak szerette különböző “szerelmi bájital”, amelyben a komponensek bármi lehet: kaviár, homárt, galambok vér, szív, ash, a megégett bőr feloldjuk egy kis vér, béka, csont, toll a kakas farka, veréb agy, dohány, szeretők haj, még egy hulla csontok ellopták a temetőből… manapság számos mítoszt az afrodiziákumok.

A csábítás az élelmiszer

A csábítás az élelmiszer

Sexologists azt mondja, hogy a művészet, az élelmiszer -, illetve a csábítás kapcsolatos. Számos étel lehet vágykeltő. Már régóta tekinthető egzotikus hús, tenger gyümölcsei, növényi ételek, különböző fűszerek. Még most kaviár, rák, kagyló, gyömbér gyökér, ginseng, a golden root, valamint a hagyma, fokhagyma, paradicsom, sárgarépa, tojás, fehér, méz, mustár, tökmag, csokoládé besorolni, mint afrodiziákum. A Hindu káma-szútra azt mondja, hogy mielőtt a szexuális érintkezés egy tál rizs kell enni. Henrik király, IV., Franciaország, híres romantikus, ivott, minden reggel kupica konyakot a hígított tojás sárgája. Hogy növelje a hatékonyságot celtics ivott sört a sárgája. Bor, különösen a pezsgő, azt hittem, hogy afrodiziákum tulajdonságait is. Az olaszok hiszem, hogy a nemi vágyat serkenti által chili paprika, eper, csokoládé, kaviárt, osztrigát. Széles körben elterjedt történetek szex szenvedély alapul osztriga anatómiai jellemzők. Osztriga rendelt androgyny, nevezetesen biszexuális lény, mivel egy dupla szexuális energia. Az az érdekes, hogy ez a mítosz, megtagadva egy másik mítosz – a osztrigát eszik okozhat a nem hagyományos szexuális orientáció. Sem az egyik, sem a másik igaz. Még az ókorban azt hitték, hogy a nyers hús, tojás, osztriga, bors, menta, petrezselyem, még sárgarépa hatással lehetnek a szexuális életre. Z. Freud volt győződve arról, hogy a leghatékonyabb libidó fokozó, vagy rozs kenyér, tökmag, szárított gyümölcsök, gombák, csalán. Ez a nézet megegyezik a kutatók hozzáadásával még diót, dátumok, drágám.

Óvatosan használja

Ősidők óta hitték, hogy a férfi nemi szervek, illetve a váladékok erős erotikus hatását. Volt, hogy ettem egy kis állat herék vagy részeg a sperma. Mindkettő tartalmaz hormon – a tesztoszteron, prosztaglandinok – amely nem nagyon van ösztönző hatással. Az alkaloidok származó növények a horny goat weed, tongkat ali is igazi aphrodisiacal hatása, mert közvetlen befolyása van az erekció, ejakuláció idegi központok. Mint a káma-szútra azt mondja: “Az intézkedések, hogy kezdeményezi a szexuális javítása kell, hogy legyen puha, természetes, jól összehangolt, használt a figyelmeztetés annak érdekében, hogy a kitűzött cél.” Ezért az egyik választás lehet kiegyensúlyozott természetes növényi tartozékok kiegészítők.

Szövetségesek Szenvedély

“Élelmiszer-két fontos érzékeli a szexualitás – szaglás, íz. Ez ad egyfajta elégedettség. De az egyetlen igazi afrodiziákum – a képzelet” – mondja az Egyetem olasz irodalom professzor Falko Portinari. Néha lehet fűzni, csak természetes növényi tartozékok kiegészítők. Egy romantikus vacsora lehet szövetségese a szenvedély, de Több nő, mint férfi látja, hogy a link, az élelem, meg a szex. Egy nő négy úgy véli, hogy egy férfi szexuálisan elcsábította nem csak szexi ruha, hanem egy romantikus vacsorára. Így afrodiziákum lehet bármi, ami képes stimulálni az emberi képzelet. A legjobb szexuális szenvedély hatást lehet elérni, míg ötvözi romantikus vacsora, valamint természetes tartozékok kiegészítők egy időben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük